Jak to celé začalo?

NÁŠ PŘÍBĚH

BÍLÉ VÍNO SI UŽ RADŠI NEDÁM

Pár let zpátky se nám začala dít taková nemilá věc. Pokaždé, když jsme si s maminkou daly bílé víno, tak již po prvních napitích začala kýchat, hned se jí ucpal nos a pak začala smrkat. Nějakou dobu nám trvalo, než jsme si to vůbec spojily s vínem. Ze začátku jsme si myslely, že na ni prostě jen něco leze. Postupně nám začalo docházet, že tam bude asi nějaká souvislost s vínem, když se příznaky objevovaly jen když se ho napila. Rezignovala tedy na bílé víno, s tím, že má na něj asi nějakou alergii a přestala ho pít úplně.

CESTA NA NOVÝ ZÉLAND

V roce 2014 jsem odjela na Nový Zéland, kde jsem pracovala na jablečném sadu. V prosinci 2015 mě tam měla přijet navštívit moje maminka. Naši šéfové, se kterými jsme měly krásný vztah, se na ni moc těšili. Šéfka Lesley jednoho dne řekla, že se těší, až si dají s mamčou vínko (bydlely jsme ve vyhlášené vinařské oblasti). Odvětila jsem, že to by ona jistě taky ráda, ale že má bohužel na víno asi nějakou alergii, že hned začne kýchat. Ona se jen zasmála a podotkla, že to má ona taky a že na to má takové kapičky a vytáhla onu maličkou lahvičku...

MALÝ ZÁZRAK...

Koukala jsem na to jako blázen, nikdy jsem nic takového neviděla. Říkala, že si jen kápne pár kapek do skleničky a může v klidu pít. Že to tam prý prodávají v každé vinotéce. Přišlo mi to jako hotový zázrak. Nemohla jsem se dočkat až maminka přiletí a vyzkoušíme to. Po jejím příletu jsme to tedy hned koupily a začalo testování :-). Bylo to neuvěřitelné. Opravdu to fungovalo! Pár kapiček a mamča si mohla víno zase s námi dát a bez jakýchkoliv nepříjemných omezujících příznaků! A takhle v pohodě si ho může vychutnávat již přes 2 roky...

VYNÁLEZCE UBFREE

Podobný příběh se váže k vynálezu produktu... Začalo to v roce 2011.  Jeden z vynálezců Miles Clifford má manželku Christinu trpící touto intolerancí na siřičitany. A protože bydlí ve světoznámě vyhlášené vinařské oblasti Marlborough na jižním ostrově Nového Zélandu, velmi ji mrzelo, že si nemůže společně s ostatními vychutnat víno. Měla ale to štěstí, že se její starostlivý manžel začal zajímat o problematiku přidávaných siřičitanů do vín.

Spojil se s odborníky z daného prostředí a po 18 měsících testování přišli s touto unikátní formulí, která nyní pomáhá lidem na Novém Zélandu, v Austrálii, Kanadě a Jihoafrické republice a jinde po světě.

Z NOVÉHO ZÉLANDU DO EVROPY

A my jsme se rozhodly, že bychom také chtěly pomoci i lidem u nás v ČR, potažmo v Evropě,  kteří trpí touto intolerancí, aby si opět mohli vychutnat víno bez jakýchkoliv nepříjemných příznaků nebo studu. A proto vám nyní představujeme tento jedinečný produkt - UBfree.

Na zdraví!